Anita Makado, poznata brazilska pjevačica, poznata i kao Larisa de Macedo Machado, trenutno uživa sa svojim dečkom glumcem Simoneom Suzinom na prekrasnim plažama Mikonosa.

U junu ove godine, kada su fotografije uhvatile šarmantnog glumca kako se upušta u ljubazne gestove sa Anitom na plažama Mikonosa, mnogi su vjerovali da njihova veza neće dugo trajati. Međutim, na osnovu najnovijih slika vidljivo je da njihova ljubav cvjeta, što se ogleda u njihovim iskrenim osmjesima. Bez sumnje, brazilska pjevačica je duboko zaljubljena i ponovo je otputovala na Mikonos sa svojim novim dečkom, koji je stekao bazu odanih fanova iz cijelog svijeta.

Par je prethodno posjetio destinaciju u junu, odmah nakon finala Lige prvaka. Ranije smo hvalili talente italijanskog glumca u filmu “365 dana”. Naime, prije dvije godine Susina i njegov kolega Mikele Morone, koji se oboje pojavljuju u pomenutom erotskom trileru, izazvali su pometnju kada su zagrljeni podijelili goli selfi pored bazena. Morone je fotografiju na Instagramu potpisao riječima “Ja sam lažov”. Ova izjava je naširoko viđena kao priznanje njihove romantične veze, što su kasnije negirali. Međutim, dobro je poznato da se Anita otvoreno identificirala kao biseksualka i da je imala romantične veze s raznim poznatim osobama, i muškarcima i ženama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simone Susinna (@susinnasimone)

Do sada je njen najpoznatiji dečko bio kolumbijski pjevač Maluma. Prema njegovim riječima, imao je jaku naklonost prema Aniti, ali je njihova veza na kraju prekinuta zbog izazova koje nosi isto zanimanje. “Obično ne uspostavljam veze sa ljudima iz iste oblasti. Kada se to desilo sa Anitom, ona je tek počinjala svoju međunarodnu karijeru… Putevi su nam se ukrstili i razvili smo iskren odnos. Međutim, shvatio sam da ne mogu nastavila vezu jer imamo isti posao – naglasila je pjevačica.

 

Oglasi