Publiku svojim hit pjesmama već duže vrijeme oduševljava popularna pjevačica Marija Šerifović. Njeni izuzetni nastupi i emocije koje u njih unosi čine je jedinstvenom među svim ostalim pjevačima na našoj pop sceni. Nedavno je objavila novu pjesmu pod nazivom “Dobar dan” i pjesmu njenog brata “Trijumf”, o kojoj se naveliko raspravljalo u medijima.

 

U to vrijeme bila je to jedna od najpopularnijih emisija u kojoj su učestvovale brojne poznate ličnosti kao što su Dragan Marinović Marka, Milika Mastorović, Ana Mihajlovski i Nil Ćorina Ristić, dok je moderator bio Milan Kalinić. Daniel je privukao pažnju publike svojim talentom i postalo je evidentno da njegove sposobnosti proističu iz toga što je bio Marijin polubrat. Nakon što je izašao iz emisije, transformirao se u legitimnu pop zvijezdu, udubljujući se u muziku i snimivši nekoliko pjesama prije nego što je misteriozno nestao iz reflektora. Za kratko vrijeme, prikupio je značajnu bazu obožavatelja, što je izazvalo spekulacije o sukobu između Danijela i Marije, što ga je navelo da napusti svoju karijeru.

 

Ovu vijest mediji su objavljivali nekoliko dana, a onda je Šerifović, koji više nije mogao da trpi dezinformacije, istupio da opovrgne te navode.“Odrastajući prolazili bismo kroz neke dječje bolesti, dobrodušne svađe i nesuglasice, to je normalno. Nikada stvari nisu bile tako ozbiljne kao što se pisalo. Uvijek sam imao Marijinu podršku. Uvijek smo ostali u kontaktu. Mi smo veoma slični, različiti u isto vrijeme. Odlično radimo zajedno, svako od nas sazrijeva na svoj način. Došli smo u životnu fazu u kojoj nam je zajednički dijalog veoma važan” – rekao je jednom prilikom brat Marije Šerifovića.

 

Oglasi