Poznati sprsdki pjevač darko Lazić odlučio je se na ovakav korak dok je bio sa par svojih drugova pa su odlučili da odu u javnu kuću i tamo su birali djevojke s kojima će se zabavaljati. Nakon ove akcije koja trajale cijelu noć pjevaču su se počeli pojavljivati prblemi sa kukom kojeg je operisao prije nekoliko godina nakon što je imao saobraćajnu nesreću iz kojeg je jedva izvukao živu glavu.

 

Naime, pjevač se i danas sjeća tog dana iz javne kuće i priznao je da je bio sa najljepsim djevojkama koje tamo rade. To je sve bilo u Cirihu gdje je Darko bio radi posla i odlučio je da sebi ispuni tu želju jednu. Noću je radio, danju spavao pa je odlučio da napravi nekoliko dana pauze te da se tako opusti i provede i tako obiđe grad. Kada je ušao u javnu kuću nije zna gdje prije da gleda a kako kaže da je to veče bio sa čak 12 djevojaka cijeliu noć su bilu tu a drugove je vido tek ujutru.

 

Kako je rekao nako cijele noći provedene u javnoj kući imao je problem sa kukom kojeg je operisao naon nesreće koju je imao. Dodao je da se jedva pokretao od bolova te da mu se kuk raštimao a po dolasku u Srbiju imao je pregled kod doktora. Doktor ga je pitao šta je radio a on mu je naravno morao reći pa se doktor smijao i rekao da mora da mbude umjeren. Darko je u novembru imao još jednu operaciju a u pitanju je skidanje viška kože jer je mnogo smršao pa je sotalo mnoge kože koja visi i koju je trebalo skinuti. Tako se Darko odlučio za tu operaciju a najveća mu je podrka tada bila njegova djevojka koja je bila uz njeg.

 

Oglasi