All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

KUPATILA SA MODERNOM ELEGANCIJOM

loading...

KUPATILA SA MODERNOM ELEGANCIJOM – čist i jednostavan dizajn za moderna kupatila

22a
Od svijetlih i veselih, pa do prefinjenih i impozantnih, moderna kupatila su davno prevazišla granice prostora. Moderni detalji koji su sastavni dio kupatila kompanije Moma mogu transformisrati i one najobičnije prostorije u fantastični ambijent za relaksaciju i osvježenje.

25a

Moma brend je uspostavljen 2000. godine i predstavlja italijanski stil i čisti dizajn, koji vlada svijetom današnjih kupatila, te nam nudi širok asortiman prestižnih proizvoda, odnosno moderna kupatila.

moderna kupatila

Naravno, većina njihovih elemenata za kupatila zahtijeva dosta prostora, ali verujemo da detalji koje nam oni nude mogu pronaći mjesto i u malenom kupatilu jednog tipičnog stana.

21a

Ako želite da kreirate moderno dizajnirano kupatilo, morate pratiti princip jednostavnosti, odnosno morate zadržati otvoreni prostor, koji nije ispunjen nekim brojnim, nepotrebnim sitnicama. Ugradbene police su odličan način “sakrivanja”, odnosno odlaganja vaših svakodnevnih potrepština u kupatilu, ili svih onih stvari koje samo povremeno koristite.

20a

23a

Tags: , ,

Related posts