Miljana Kecmanović je majka dječaka Koste Kecmanović , koji je počinio masakr 3. maja u osnovnoj školi Vladilsav Ribnikar u Beigradu. Cijela Srbija ali i regija je još u poku zbog ove tragedije koju je počinio dječak od 13 godina i tom prilikom uništio živote mnogih porodica kao i svoj život. Otac dječaka Vladimir Kecmanović je uglaedni radiolog koji je uhapšen istog dana masakra , a sada je saslušana i majka dječaka koja je ispitivana više od 3 sata.

 

Nakon ovog tragičnog događaja vlasti rade na razriješenju ovog slučaja. Svakodnevno se trude da skupe informacije da bi spriječili da se ovakvi slučaji ponove u budućnosti. Vlasti su saslušale Miljanu kako bi vidjeli da li je Kosta bio zlostavljan psihički ili fizički ili da li je bio zanemarivan od strane majke.

 

Majka je bila vidno uznemirena nije mogla suzdržati suze , tresla se i plakala. Rekla je da ne može da spava od kako je njen sin počinio ovaj zločin. Jasno je da joj se sin rodio sa psihičkim problemom kao i njihova mala kćerka koja je pod njihovom brigom. Ona je u potpunosti surađivala sa vlastima i nije oklijevala da daje odgovore. Čak je prioznala da ima tendecijju da ispituje svaki aspekt svog života , tražeći greške. Žena je dalje rekla da su ona i njen suprug u braku već 15 godina i da su uložili napor i trud da djecu odgajaju u mirnom domaćinstvu punom ljuubavi te da ne može da vjeruje da se ovo njima događa u porodici. Još uvijek se ne zna sudbina Koste Kecmanovićaa.