Trudnoća Aleksandre Prijović izazvala je brojne rasprave i kontroverze. Pjevačica Aleksandra Prijović ne samo da svojom muzikom opčinjava publiku, već se i sama našla u centru medijske pažnje, koja željno zadire u njen lični život. Dugogodišnjim i srećnim brakom sa Filipom Živojinovićem i radosnim dolaskom sina Aleksandra, par je izazvao spekulacije o planovima za proširenje porodice. Samim tim, ova tema konstantno izaziva velika uzbuđenja i spekulacije, što i ne iznenađuje s obzirom da je Aleksandra Prijović jedna od najpopularnijih mladih pjevačica današnjice.

 

Obožavatelji su pomno pratili jedan od njenih nastupa, što je rezultiralo opsežnim raspravama o njenoj trenutnoj trudnoći. Razgovor je pokrenuo korisnik Tvitera koji je izjavio: „Verujem da je Aleksandra Prijović trudna“, što je navelo i druge da se pridruže i daju svoje komentare. Kada se pomno pregleda odjevna kombinacija koju je poznata pjevačica odabrala za tu priliku, nemoguće je previdjeti suptilno prisustvo blago izbočenog stomaka ispod zlatne haljine koja pristaje. Predani sljedbenici umjetnika izrazili su svoju neizmjernu radost, proslavljajući ovo otkriće kao nevjerovatno pozitivnu vijest.

 

Međutim, s obzirom na njeno stalno prisustvo i impresivne nastupe, čini se vrlo nevjerovatnim da je ova pretpostavka istinita. Štaviše, svaku sumnju u vezi sa ovom pretpostavkom ublažava činjenica da ona ima mnoštvo unapred planiranih koncerata na rasporedu širom regiona, a svi su rasprodati dosta unaprijed. Objava trudnoće Aleksandre Prijović nesumnjivo bi uzbudila ne samo njene brojne obožavaoce već i njenu renomiranu porodicu. Međutim, ona je dosljedno naglašavala da će ona biti ta koja će ovu radosnu vijest iznijeti javnosti kada dođe odgovarajući trenutak. Do sada se suzdržavala od toga, ostavljajući neizvjesno da li su njeni fanovi u pravu.

 

Oglasi