RADNA SOBA U CHICK STILU – starinski izgled u novom dizajnu!

Za one koji se prvi put sreću sa ovikvm stilom, “shabby chic” predstavlja kombinaciju vintidž i starinskih predmeta, istrošenih i pohabanih dekorativnih elemenata koji na prvo mjesto stavljaju komfor, kreativnost i maksimalnu iskorištenost dostuphih predmeta. Starim stvarima se tako pruža nova šansa, a nerijetko se pored njih nađu i novi predmeti koji oponašaju trošan kao i starinski izgled.

Ako se odlučite da opremite radni prostor u ovakvom stilu, neka ne da bude puko praćenje trenda. Bitno je da kreirate komforan i praktičan prostor za rad u kojem slobodno možete da izložite najnovija “otkrića” sa tavana ili sa buvljaka. Ovaj stil je savršen za potrebe moderne kancelarije, a to su prijatan ambijent, funkcionalnost i  kreativno okruženje .

dizajnidom10

Shabby Chic Craft Room Ideas Faded Charm Dining Room Delights Vintage Farmhouse Decorating - Room Ideas

Vaša radna soba će biti pravi mali ured sa stilom!

Dekorisanje radnog prostora će tako biti veoma zabavno. Širok je spektar dostupnih predmeta i mogućnost da iskažete svoju kreativnost što ga čini savršenim za kreativne osobe. Od jednostavnih stvari kao što su prazni starinski ramovi za slike ili vazne do starih vrata,kofera i žaluzina , može da posluži kao dekoracija. Ako imate stari sto i stolicu koji su skoro restaurirani, vaš radni kutak je već  opremljen.

dizajnidom9

radna soba uređena sa stilom