OD SADA MOŽETE SLUŠATI SVOJU MUZIKU U SVIM USLOVIMA – da li ste spremni za sledeći portabl bluetooth zvučnik najboljih pefrormansi?

Ako je vaš odgovor da, onda vam sa zadovoljstvom predstavljamo Bose SoundLink Revolve. Ovi zvučnici su kreirani tako kako bi isporučili konstantan zvuk od 360 stepeni i pružili ultimativno iskustvo uživanja u muzici za vrijeme putovanja ili na otvorenom.

Zahvaljujući svojoj veličini, ovaj zvučnik je odličan za prenošenje, ali ne dajte da vas njegova veličina zavara, on je opremljen sa poslednjom tehnologijom. Da budemo precizniji, zvučnik dolazi sa dva pasivna radiatora koji omogućuju duboke, niske i savršene nivoe vibracija. Transduktor je tu radi punog opsega zvuka dok zamka pritiska eliminiše sve devijacije zvuka te održava ton čisitm. Konačno, tu je i akustični deflektor koji omogućava idealan zvuk od 360 stepeni.


Jedna od najboljih karakteristika Bose SoundLink Revolve zvučnika jeste što posjeduju litijum jonsku bateriju koju je moguće puniti i koja traje do 12 sati.