All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEP PROSTORNI BALANS: YING-YANG

loading...

PRELIJEP PROSTORNI BALANS: YING-YANG – Devedesete godine su bile prepune kockastih formi

Zadnja decenija  je prekinula ovaj trend u arhitekturi i kompletno otvorilo interijere, pretvorivši ih u gostoljubive te široke površine. Pronalaženje idealnog balansa između privatnosti i otvorenosti, uparenih s pametnim vanjsko / unutarnjim relacijama, za rezultat daju ovu predivnu Yin – Yang kuću smještenu u kalifornijskoj Veneciji.

  

Dizajnirana za potrebe urbanih vlasnika sa djecom, kuća sadrži puno mjesta za druženje i zabavu tokom vikenda, dok je također omogućila i sasvim dovoljno privatnog prostora koji omogućuje mirne obiteljske momente koji su neprocjenjivi s vremena na vrijeme. Brooks + Scarpa Architects studio je bio zadužen za kreiranje ove serije dvorišta i prilaznih puteva oko kuće koji su kompletirali njezin odlični dizajn.

   
Ovaj kalifornijski dom je mnogo više od uobičajenog zabavnog i nevjerojatnog privatnog prostora. Pametne tehnologije kao što su zeleni krov, fotovoltažni paneli, koji ujedno nude sjenu nižim spratovima, redukcija topline te ušteda energije, transformiraju je u samoodrživu i ekološki svjesnu građevinu.

   

Tags: , , ,

Related posts