Uskoro bivši suprug pevačice Britni Spirs, Sem Asgari, nije uvek izgledao kao danas.

On dolazi iz veom skromne porodice, rođen u Iranu, napustio  je zemlju sa svojim ocem 2006. kada je imao 12 godina.

Nakon preseljenja, Asgari je u početku obećavao kao fudbaler na koledžu; međutim, nakon što je isključen iz tima, diplomirao je krivično pravosuđe, a radio je tri posla da bi platio školovanje. Zabog stresa, pao je u depresio i postao ovisan o nezdravoj hrani, zbog čega je dobio čak 130 kg.

Skrenuvši sa puta, Sem je počeo da se trudi da promeni svoj nezdrav način života. Punih šest meseci proveo je radeći i usvajajući zdraviji način života, i kao rezultat toga izgubio je skoro 45 kg.

Svojim novim izgledom otvorio mu je vrata manekenstva i glume. Upravo tada se i desio njegov sudbonosni susret sa Britni Spirs, kada je imao glavnu ulogu u njenom muzičkom spotu za njenu pesmu “Dosadna žurka” 2016. godine.

Težnja za gubitkom kilograma probudila je u njemu ljubav prema teretani, te je postao fitnes trener i promenio svoje loše navike u ishrani. Čak 25% njegove dnevne ishrane činili su proteini, 25% ugljeni hidrati i 15% povrće:

“Dozvolio sam sebi budžet za kupovinu od 50 dolara svake nedelje u prodavnici… Nisam jeo iz zadovoljstva. Počeo sam da jedem samo da bi bio zdrav.”

Pored težine koju je regulisao, iste godine uradio je i reknstrukciju vilice, pa su njegovi zubi sad savršeni!

Zubar iz Los Anđelesa objavio je pre i posle slike zuba modela, otkrivajući pokvarene zube od očiglednih znakova karijesa, a onda je dr Kam Kamangar transformisao svoj osmeh. Navodno je potrošio hiljade dolara na krune i implante.

Sem, koji jeranije ove godine podneo zahtev za razvod od Britni, prešao je dug put od debeljuce do atlete.

Iako neki smatraju da je koristio Britni tošivši njen novac da se transformiše, drugi su prepoznali naporan rad koji je uložio da promeni svoj život na bolje.

 

Oglasi