All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

DOMINACIJA DRVETA U RADNOM PROSTORU

loading...

DOMINACIJA DRVETA U RADNOM PROSTORU – kompanija Cox Architecture odlučila je da kreira svoju novu kancelariju u Melburnu, te su se upustili u avanturu koja ih je odvela prilično nepoznatim putem

Nazvana Box Office, njihova nova kacelarija predstavlja žilu kucavicu svih poslova kompanije i kreirana je da bi omogućila individualne radne površine za 75 zaposlenih koji su specijalizovani u odeljenjima koja variraju od modelarstva i radnih publikacija, pa do administrativnih poslova i IT sektora.

U sklopu se nalazi i prostrana sala za sastanke, konferencijske površine, kuhinja, te trpezarija, neformalne površine za sastanke i zadivljujući atrijum, za koji je takođe bilo mjesta u ovom fantastičnom radnom postoru.

Udaljavajući se od mundanskog, nova kancelarija pruža dobrodošlicu zaposlenima i klijentima grandioznim ulaznim dijelom u kome se čitavo osoblje može okupljati svakoga jutra. Profesionalna biblioteka takođe sadrži veliku kolekciju najboljih djela Cox Arhitecture studija i sigurno ostavlja veoma veliki vizuelni utisak na sve one koji stupe u njihov radni prostor.

Drvo je međutim primarni materijal koji dominira enterijerom, koji kao glavnu temu posjeduje moderan stil, sa jako intrigantnim, industrijskim detaljima. Specifično određeni radni prostor kobinovan je sa multifunkcioanalnim salama za sastanke koji uključuju formalne i neformalne ambijente.

Tags: , , ,

Related posts