All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

SHABBY: VANVREMENSKI STIL ZA VAŠE KUPATILO

loading...

SHABBY: VANVREMENSKI STIL ZA VAŠE KUPATILO – vanvremenski stil je jako popularan danas baš zbog toga što ništa nije toliko šarmantno kao ljepota starih i prefinjenih elemenata namještaja


Shabby chic stil je još jedna od lijepih stvari, te predstavlja mješavinu retro i relaksirajućeg dekora, a pritom ne izgleda toliko dosadno. Ukoliko volite vanvrenski stil i uživate u shabby chic enerijerijerima i željeli biste da iskoristite neki od ovih stilova u vlastitom kupatilu, definitivno će vam biti potreban vanvremenski namještaj za kupatila kako bi održavali temu stila.

Ono što je najbolje kod ovakvih vanvremenskih elemenata za kupatilo jeste što uvijek možete da starom namještaju pružite novu namjenu, ofarbate ga kako želite i pružite mu topao izgled. Ako želite nešto mnogo prefinjenije, onda možete sebi uzeti šik komad vanvremenskog stila koji će vaše kupatilo preplaviti starinskim šarmom.

Oba takva projekta ne zahtijevaju previše novca i vremena, tako da su jako pristupačni. Sada vam predstavljamo nekoliko primjera kako možete to da uradite.

Tags: , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top