All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

OVAKO LIJEP PRIBOR ZA JELO SIGURNO NISTE IMALI

loading...

OVAKO LIJEP PRIBOR ZA JELO SIGURNO NISTE IMALI – ukoliko pratite modu ili ste ljubitelj modernog dizajna interijera, onda znate da je trend duginih boja popularan već neko vrijeme


Ovaj preljev boja izaziva pažnju i jednostavno vam ne dopušta da tek tako okrenete glavu – prvo morate uživati ​​u njegovoj profinjenoj i magičnoj estetici pa tek onda nastaviti dalje svojim putem.

Dokaz da ovaj veseli trend nema u planu da nas napusti tek tako je i činjenica da se on širi! Novi artikli koji su se pojavili u svjetski poznatim buticima tipa Zara i Urban Outfitters su kreirani baš u ovom stilu – unutar svojih linija kućne dekoracije, ove marke su nam predstavile pribor za jelo u nijansama grive magičnog i mitološkog bića jednorogra.

Kada govorimo o setu koji potiče od Urban Outfitters marke, on je rađen za 4 osobe od kvalitetnog inoksa. Aranžiranje stola sa ovim priborom bit će posebna poslastica i za domaćine, kao i za njihove goste.

Što se tiče seta koji potiče od Zara Home marke, on je rađen u nešto svjetlijim nijansama, gdje možemo primjetiti i dašak roze zlata, boje koja je apsolutni hit ove godine i koja također ne posustaje ni u kojem smislu.

Tags: , , ,

Related posts