Teodora Jelisavčić je najpoznatija po ulozi Keti, unuke, u nadaleko cenjenoj seriji „Otvorena vrata“.

U svojoj glumačkoj karijeri debitovala je u TV seriji “Ranjeni orao”, tumačeći lik male Anđelke. Kasnije je u istoj seriji preuzela ulogu Jelkice, Angelkine ćerke.
Kao mlada, Teodora je izrazila želju da postane glumica kada poraste. U međuvremenu se pojavila u reklamama, pa čak i glumila u muzičkom spotu za američki rok bend “Camelot”. Njen veliki proboj došao je kada je naišla na reklamu za kasting serije “Otvorena vrata”. Uzbuđena prilikom, rekla je roditeljima: „Želim da glumim tamo!

Dejan, ponosni otac, kaže da je njegova ćerka izabrana iz grupe od 550 takmičara. Prema njegovim riječima, sudije su bile impresionirane njenom sposobnošću da imitira Romkinju koju često susreću u svakodnevnim šetnjama. Čak su je nazivali “šarmantnom” i hvalili njenu lepotu. U svom nastupu, duhovito se zalagala za “dinar”, domaću valutu.

U TikTok videu, žena se prisjeća svog djetinjstva kao ambiciozne holivudske glumice. Sa osam godina se sjeća da se osjećala kao zvijezda kada je režiser pohvalio njenu izvedbu. Izražava želju da se trenutna pandemija okonča kako bi se vratila glumi, što joj je bio san od ranih godina kada je bila “mala Keti”.
Teodora je nedavno napunila 19 godina, ali od uloge Keti nije se pojavljivala na televiziji.
Na osnovu datog teksta, moguća rekreacija je: „Prema njenim nalozima na društvenim mrežama, čini se da je procvetala u zadivljujuću osobu otkako živi na Kosovu.

Oglasi