All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

KOSTARIKA: PRELIJEPO ODMARALIŠTE

loading...

KOSTARIKA: PRELIJEPO ODMARALIŠTE – da li ste ikada posjetili Kostariku ili kojim slučajem pretraživali njene ljepote preko interneta?


Ova destinacija ima sve što vam je potrebno za idealan odmor – tropske šume sa raznovrsnom florom i faunom, vulkanske i termalne izvore, kao i mistične te veličanstvene pećine koje samo čekaju na vas da ih posjetite. Pored svih prirodnih ljepota, Kostarika vam nudi i jako puno mogućnosti za adrenalinske aktivnosti, pa je zbog toga postala omiljeno utočište za sve one ljubitelje avantura i egzotike.

Kostarika također vodi računa o održivom razvoju, pa je u ponudi sve više turističkih objekata koji su u potpunosti samostalni, a okrenuti ka dobrostanju svojih gostiju. Jedno od odmarališta koje vam može ponuditi odmor od svega što vas muči je i boutique hotel Nalu Nosara, koji se nalazi u istoimenom mjestu na obali na samom sjeveru Kostarike.

Ovaj hotel je dizajniran u formi grupe minimalističkih, ali opet moderno uređenih apartmana, dok njegov dizajn potpisuje vrhunski, lokalni arhitektonski studio Saxe. Hotel je konstruisan na ivicama džungle koja mami svojim raskošnim zelenim nijansama, dok je plaža udaljena svega nekoliko koraka od vas.

Nalu Nosara svojim gostima pruža i nenadmašni wellness koncept, pa su vam na raspolaganju masaže, spa tretmani, sesije joge te brojne druge aktivnosti koje se održavaju u otvorenom paviljonu, koji je okružen zelenilom i besprijekornom prirodom.

Tags: , , ,

Related posts