All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NOVI STIL KUPATILA OD ZAHE HADID

loading...

NOVI STIL KUPATILA OD ZAHE HADID – ako ste u potrazi za vrhunskom keramikom, sanitarijama ili kadom za vaše luksuzno kupatilo, onda je Home Concept Porcelanosa pravo mjesto za vas

Vaša mala privatna oaza može biti sređena u minimalističkom, klasičnom, art deco ili modernom futurističkom stilu, a da biste bili inspirisali i da bi vaš san o idealnom luksuznom kupatilu bio potpun, pomoćiće vam tim arhitekata iz Home Concept Porcelanose.

Premijum materijali kombinirani sa spektakularnim dizajnom svjetski renomiranih dizajnera su definitivno dobitna kombinacija. Nije teško postići odlican izgled kupatila kada raspolažete vrhunskim proizvodima, poput elemenata koje je dizajnirala Zaha Hadid – ime koje je garancija za dobar dizajn, kvalitet te inovaciju.

Zaha Hadid je učinila da arhitektura evolu a njen dizajn je redefinisao poimanje luksuza, jer ga karakteriše nevjerovatna elegancija te kompleksna jednostavnost. Zaha je prva žena koja je dobila Prickerovu nagradu za arhitekturu, što uopste ne iznenađuje, jer je bila talentovana i posvećena vizionarka koju su često opisivali i kao “Kraljicu oblika”.

Tags: , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...