INDUSTRIJSKI STIL: Pogledajte moderno i urbano uređen stan pogodan za samce!

Prije se industrijski til smatrao hladnim i ljudi su ga izbjegavali zbog korištenja betona koji nije bio toliko popularan i smatralo se da vizuelno ‘zatvara’ prostor i čini ga monotonim.

Međutim od 2015. godine industrijski stil je u usponu te je danas jedan od najtraženijih i najpopularnijih stilova enterijera. Ne samo da se koristi u stanovima nego se vrlo radno primjenjuje i u restoranima, kafićima pa čak i radnim mjestima i prostorima.

Vrlo rijetko će ko od arhitekti i dizajnera uzeti taj izazov da pretvori staru farbriku ili skladiše ili stan za život a zapravi ti prostori posjeduju najveći potencijal za predivno uređenje industrijskim stilom. To je tako zbog prisustva betona, cigle, reflektora i vidljivih cijevi.

Ovaj stan koji ćemo vam danas pokazati je totalno preuređen od jednog skladišta u sasvim moderan, urban stan koji je pogodan za samce idealno za muškarce. Bilo da imate stan koji treba da uredite i želite da mu date urban i moderan izgled, ovaj interijer je možda pravi za vas i dopustite sebi da vas inspiriše.

Oglasi