PRAZNIČNI DUH: Jednostavne dekoracije koje će uljepšati atmosferu svakog doma!

Ako ste i dalje u potrazi za odgovarajućim dekoracijama i uradi sam projektima za Božić i Novu godinu, na pravom ste mjestu jer danas ćemo vam pokazati tri načina dekoracije kojim možete uljepšati svoj dom.

Vrata koja izgledaju kao poklon – vjerujemo da ovu dekoraciju niste vidjeli, male su šanse jer većina svijeta ne misli o dekoraciji vrata kada su nam blizu zimski praznici. Sve što vam treba je materijal po vašem izboru i velika ukrasna mašna, ostalo sami znate kako ide.

Male sitne pahuljice za dekoraciju se mogu uzeti u većini marketa i prodavnica u najgorem slučaju ih i sami možete napraviti nije teško. Jednostavno ih zalijepite sve na tanki konac i izložite negdje – mi vam predlažemo dnevni boravak ili trpezariju jer tu dolaze najviše do izražaja – tako jednostavno a tako divno.

Nebitno da li već imate praznično drvce, ova mini jelkica od grančica je pravi ih i može se izložizi bilo gdje u domu ali možete i vani. Trebat će vam – konac, par grančica različitih dimenzija i ukrasi po želji!

Oglasi