All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

CRVENI I ŽUTI DETALJI INTERIJERA KOJIMA JE TEŠKO ODOLITI

loading...

CRVENI I ŽUTI DETALJI INTERIJERA KOJIMA JE TEŠKO ODOLITI – velikim dijelom inspirisan savremenim umjetnostima, jedan par je uklopio svoju strast i talente kako bi kreirao raspon vrlo zadivljujućih stanova


Bračni par je, bukvalno, nekoliko stanova na kojima je radio, pretvorio u vlastiti životni prostor, opremljen za boravak na duži vremenski period i od tada uživa u svojim malim kreacijama ultimativne kućne atmosfere.

Onda kada su bili spremni za nove avanture, oni bi prodavali svoje stanove i preselili se u sljedeće, ostavljajući trag idealnog prostora koji gostoljubivo dočekuje svoje sljedeće stanare. Na stranicama kompanije stoji: “Mnogi nas pitaju, da li nam je teško odustati od svog doma, sa svim pažljivo odabranim, često posebno dizajniranim predmetima? Jedini razlog zašto nije tako jeste što znamo da će to nekome drugom donijeti sreću “.

Margeza je nedavno svijetu predstavila i svoj posljednji dizajn, stan Szabo Ilonka Utca smješten u centru Budimpešte. Dizajniran u samom srcu ovog prelijepog grada, ovaj stan pruža nevjerojatan pogled na rijeku Dunav i zgradu Parlamenta Mađarske, što je vjerojatno najbolje moguće iskusiti sa prostranog balkona uokvirenog zidovima od cigle.

Interijer doma je bijele boje, a njegov moderan stil daje stanarima savršene, prazne površine koje omogućuju prostor za rad i prilagođavanje ukoliko nekada pomisle redekodirati ga. Naravno, stan je već opremljen sa nevjerojatnom selekcijom raznobojnih vaza i asesoara kojma ni jedan obožavatelj minimalizma ne bi mogao odoljeti.

Tags: , , , ,

Related posts