All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEP DOM OKRUŽEN PRIRODOM NOVOG ZELANDA

loading...

PRELIJEP DOM OKRUŽEN PRIRODOM NOVOG ZELANDA – LTD studio za arhitekturu i dizajn kreirao je mali i moderan dom u Puhoiju, na oko 50 km sjeverno od novozelandskog grada Ouklenda

Okružen sa bujnim zelenilom, dizajn ove kuće inspirisan je malim seoskim vikendicama te jednostavnim izgledom njihovih konstrukcija. Za eksterijer ove građevine korišteni su materijali iz lokalnih izvora, drveta cupressus macrocarpa i galvanizovanog gvožđa. Što se tiče prednjeg dijela kuće, na njemu možemo videti daskama oivičenu terasu sa betonskim kaminom te dubokim kadama, sa pogledom na dolinu.

Kada nisu u upotrebi, ove potopljene kade mogu biti prekrivene i sakrivene od pogleda. Ovi elementi mogu se takođe podignuti i kreirati spoljne trpezarijske stolove, dok ljudi mogu sjedeti direktno na terasi sa jastucima i nogama smještenim u praznim kadama.

Odmah iza ove terase nalazi se dnevna soba koja se otvara na dvije strane. Ovo dozvoljava porodici da posjeduje kombinovano eksterijerno i enterijerno životno iskustvo.

Tags: , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...