All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ENTERIJER STAKLENE KUĆE

loading...

ENTERIJER STAKLENE KUĆE – ova kuća pruža veoma prijatan osjećaj dobrodošlice


Kuća psadrži dva sprata spojena u jedan te staklene balustrade koje im pomažu da postanu jedan otvoren prostor. Zidovi su bijeli i od cigle, a krovne grede su tamno i svijetlo obojene. Tamni materijali su korišteni širom enterijera kuće kao i u njenom dekoru, što je kreiralo prostor koji je ujedno i industrijskog a i modernog izgleda.

Dnevni boravak je pun svjetlosti i može biti otvoren ka vanjskom svijetu po potrebi, a upravo ovo predstavlja jednu od najboljih karakteristika kuće, pružajući podijeljene osjećaje otvorenosti i zatvorenosti. U centru dnevnog boravka smješten je televizor na zidu, ali, centralnu tačku njegovog prostora ipak čini velika kapija koja pruža pristup bašti i spoljašnjem svijetu.

Kuhinja je moderna i crne je boje, dok je svaki njen element uglađen, a ručke su pametno skrivene. Iza namještaja i tehnike se nalaze pozadine od cigle i jedinstveno kuhinjsko ostrvo kreirano u toplim teksturama od drveta, sa skulpturalnim dizajnom koji podsjeća na retro stolove radije nego na kuhinjske pultove.

Tags: , , ,

Related posts