IDEALAN ODMOR U SRCU PUSTINJE – za sve one koji su zimogrizni i vole toplije krajeve

22a


Kada se misli o idealnom odmoru uglavnom na pamet padaju razne poznate destinacije koje se gotovo svake godine masovno reklamiraju na različitim medijima i nude u mnogobrojnim turističkim agencijama. Međutim ova prirodna destinacija je savršeno mjesto gdje se čini da se čovjek potpuno izolira u neopisivom miru.

23a

Smješteno u samom srcu Namib pustinje, koja je usput savršena destinacija za avanture, kao što smo vam prethodno već rekli, okruženo planinama i narančastim pješčanim dinama, ovo odlično odmaralište nije nikakvo priviđenje. Ono svojim gostima nudi stilski dekorirane kao i luksuzno opremljene smještajne jedinice, koje mogu zadovoljiti svačiji ukus.

24a

 

Gosti odmarališta imaju mogućnost istražiti okolinu, njenu predivnu i pomalo surovu prirodu. Posjetitelji mogu ići i na biciklističku turu ili šetnju po pećinama, a jedna od njih koja se nalazi u blizini ovog raja ima i domoradačke San Bušman slike.

21a

Kako god, koju god aktivnost da izaberu, ljudi će uvijek biti u pratnji iskusnih vodiča, koji će se brinuti za njihovu sigurnost, kao i za to da dožive najbolje moguće iskustvo.

20a

 

Oglasi