MODERAN I NEOBIČAN: Zavirite u neobičan i moderan stan sa nedovršenom estetikom!

Kreativni ljudi uvijek imaju zanimljiv način uređenja svog enterijera ili barem većina. Kod njih se uvijek može da primjeti njihova kreativnost i uvijek je unikatna, na neki svoj način…

Ovaj stan koji ćemo vam danas kroz slike da pokažemo je baš jedan primjer kreativnih osoba. Ovaj stan se nalazi u Tajvanu, u elitnom bloku koji se nalazi u samom centru. Njegov pogled se pruća na Tai Vai i vlasnici ovog stana su upravo dva veoma neobična umjetnika.

Nakon kupovine ovog stana, ovaj par je zatražio stručnu pomoć od MNB Designs dizajnerskom studiju koji su saslušali njihove želje i planove za uređenje ovog stana. Materijali koji su većinom korišteni prilikom uređenja ovog stana su beton i šperploča.

Glavna stvar koja je primjetna kod ovog stana su zidovi u zajedničkoj površini koji su kičma ovog stana. Građeni su od horizontalnih drvenih ploča i polica koji dijele prostorije i imitiraju kvakice na vratima. Također, napravljena su i klizna vrata koja se nalaze u drvenim površinama i otvaraju se ka kuhinji.

Pogledajte i sami galeriju slika ovog neobično modernog stana:

Oglasi