PRAZNIČNI URADI SAM: Od starog džempera napravite udoban jastuk!

Stigla nam je zima, u nekim dijelovima sa snijegom u nekim sa kišom ali to je sada sve manje važno jer su nam praznicni zimski sve bliže i bliže! Dani su kraći a noći su nam hladne i duge pa obzirom na tu okolnost većinu svog vremena provodimo u kući, ušuškani ispod dekice uživajući.

Prilikom dužeg boravka u kući počnemo da primjećujemo razne nedostatke i sitnice koje bi uljepšali, promjenili, pada vam napamet i da mijenjate namještaj i svašta nešto. Međutim da bi promjenili izgled enterijera nema potrebe da odmah mislite na mijenjanje namještaja. Čak neke sitnice malih razmjera mogu da uljepšaju prostoriju i da stvore potpuno novu atmosferu pogotovo u prazničnom duhu!

Ako ste u potrazi za nekim kreativnim i zanimljivim projektom na pravom ste mjestu. Danas ćemo vam pokazati kako možete ukrasiti svoj dom u prazničnom duhu tako što ćete od starog džempera napraviti predivne jastučnice koje će oduševiti svakog ko ih vidi!

U suštini nema potrebe da trošite ogromne sume novca jer vam je potrebno sam par starih džempera – pogledajte video sa instrukcijama:

 

Oglasi