FRANCUSKI LUKSUZ: Chic stil u kupatilu inspirisano Franuskim uređenjem!

Da li znate šta je karakteristično za francuski stil uređenja? Možda i sami već znate – luskuzne duboke kade, materijali tipa mermera i ponekad stakla, vintage podovi i umivaonik bez detalja čiste bijele boje. Ovaj način uređenja se zove ”Francuski luksuz” U nastavku teksta i slikama vidjet ćete zašto…

Dizajnerski studio zvan ”Ali Bad” renovirao je jedan dom koji se nalazi u sjevernom djelu Toronta u Kanadi. Iako uređenje kupatila nije bio toliki prioritet, nakon nezgode sa propadanjem plafona u kupaonici moralo se i ono renovirat iz čiste sigurnosti i bezbjednosti.

Nakon renoviranja kupatila na Pinterestu je slučano naišla na Francuski stil uređenja i odmah je znala da na taj način želi da uredi svježe renovirano kupatilo. Kupatilo mjeri većinu prostora 4,5 metra sa 2,5 metra kvadratna. Ima ljupke i suptilne detalje sa zanimljivim elementima i teksturama koje ovo kupatilo čini veoma ugodnim i interesantnim.

Tuš kabina je jedini element koji se ističe i u crnoj je boji i daje kontrast cijelom kupatilu koje je bijelo sa mermerom i to joj daje balans.

Oglasi