All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

POPULARAN TREND: VELIKA OGLEDALA U KUPATILU

loading...

POPULARAN TREND: VELIKA OGLEDALA U KUPATILU – ova ogledala prestavljaju izuzetno lijepu dekoraciju

Predstavljamo vam neke od najboljih opcija koje možete da izaberete i za vaše kupatilo.

Zidno ogledalo za prostor lavaboa

Kreirajte zid od ogledala u prostoru u kojem vam je smješten lavabo da biste dobili predivnu centralnu tačku i funkcionalni element koji vaše kupatilo čini jako komotnim za upotrebu. To može biti uglađeno ogledalo bez rama, ili veliki komad reflektivnog stakla koje prekriva čitav zid. Ovakvi komadi mogu odgovarati mnogim stilovima kupatila – modernom, minimalističkom, rustičnom, industrijskom – a dodiri vašeg ličnog stila mogu se odraziti na pločicama, finišima, lampama ili pultovima.

   

Veliko ogledalo u prostoru kade

Postavite  kadu ispred zida od ogledala ili velikog ogledala bez rama, i dobićete jedinstven i šik izgled, koji će vam omogućiti da se tuširate i kupate uz prefinjenu spa proceduru.  Zidovi u ogledalima starinskog izgleda daju ideju koja može svako kupatilo učiniti luksuznim kao i po svim mjerilima izuzetnim. Dodajte rasvjetu ili svijeće cjelokupnoj postavci i vaše je posao završen.

   

Ogledala u nišama umivaonika

Ako želite da akcentujete prostor u kojem se nalazi lavabo ili da podijelite kupatilo na dvije zone, kreirajte nišu umivaonika komadima rasvjete, elementima za odlaganje stvari i naravno ogledalom. Da biste svoju nišu učinili komfornijom, dodajte rasvjetu u željenim količinama, dok, sa druge strane, ovakvu nišu možete koristiti i kao ostavinski prostor koji bez ikakve sumnje izgleda odlično.

   

Tags: , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top