All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

MODERNE LAMPE OD SVILE- prirodna svila daje posebnu eleganciju!

loading...

MODERNE LAMPE OD SVILE- prirodna svila daje posebnu eleganciju!

U svijetu moderne rasvjete “Aqua Creations” studio sa sjedištem u Tel Avivu već godinama je sinonim za divan spoj kvaliteta, zidne umjetnosti i estetike , a tome najbolje svjedoči kolekcija “Mino”, koja pokazuje potpuno  novu perspektivu i stav prema unutrašnjem osvjetljenju.

Moderna rasvjeta ovog studija se izrađuje ručno, a svaki komad iz kolekcije lampi “Mino” se pravi pojedinačno korištenjem najnovije tehnologije svjetlosti, kai i visokokvalitetne prirodne svile sa mahagonijem i detaljima od hrasta ili  od hrastovog drveta sa mahagoni detaljima.

dizajnidom14

dizajnidom18

Dizajn ovih lampi omogućava njihovo savršeno uklapanje u unutrašnjosti svakog savremenog doma, a moderne svjetiljke su savršen dodatak kancelarijama, hotelima, hodnicima, javnim površinama, barovima ili kafićima.

Raznovrsnost veličina i  boja  omogućava razne kombinacije i kompozicije osvjetljenja, a svaki komad daje istu količinu svjetlosti uprkos svojoj veličini. Bilo da ih koristite u grupi ili kao pojedinačne elemente  imat ćete jedinstveni Wall Art akcenat u vašem enterijeru na kojem će vam pozavidjeti i najbolji dizajneri.

dizajnidom16

dizajnidom15

U fotogaleriji koju ste vidjeli  možete vidjeti svu ljepotu i šarm ovih lampi i uvjeriti se zašto nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Tags: ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top