Svetlana Ceca Ražantović je popularna pjevačica za samo šest dana slavi svoj 50 ti rođendan, Njena sestra lidija odlučila je da napravi veliko slavllje za svoju sestru s obzirom da je to jubilarnni rođendan. Naime, ova proslava je zakazana u poznatom beogradskom restoranu na koju je Lidija planirala pozvati veliki broj članova porodice, prijatelja i kolega.

 

Vijest o Anastasijinom pobačaju bila je razočaravajuća za sve, zbog čega je Cecino rođendansko slavlje otkazano. Pjevačica nije mogla da podnese da slavi dok njena kćerka prolazi kroz tako težak period. Anastasija je bila odsutna neko vrijeme, ali se vratila u Srbiju da bi bila okružena porodicom i dobila njihovu podršku tokom ovog teškog perioda. Utješili su je majka, tetka i brat, a ona se utješila druženjem sa Veljkovim voljenim sinovima, Željkom i Krstanom, koji su joj predstavljali radost. Uz pomoć svojih najmilijih, Anastasija bi se sigurno oporavila i krenula dalje od ove tragedije.

 

Uprkos pomno planiranju, porodica Ražnatović nije u slavljeničkom raspoloženju pa su zbog toga otkazali rođendana. Anastasija, koja bol čuva za sebe, insistirala je da se proslava nastavi, ali njena majka Ceca ostaje čvrsta u odluci, razumijevajući emotivno stanje svoje kćerke. Ceca se bori i sa gubitkom unuke, zbog koje je bila posebno uzbuđena zbog tog jer je prvo unuče koje bi trebalo biti žensko. Neki spekulišu da Anastasijin povratak kući posle tragedije označava kraj njene veze sa Nemanjom, koji je nije pratio. Međutim, Nemanja nastavlja da dijeli njihove zajedničke slike na društvenim mrežama, sugerišući da bi njihova ljubav mogla da izdrži ova teška vremena.

 

Oglasi