Dragana Mirković je ispunjena iščekivanjem šanse da unapredi svoj dom i okupi svoju porodicu. Njeni praznični ukrasi su uvijek pod lupom medija, jer ova legendarna pjevačica nikada ne suzdržava svoje napore ili troškove kada su u pitanju značajne prilike. Osim toga, učinila je sve više za 21. rođendan svoje kćerke Manuele, koji je obilježen na veličanstven i kraljevski način.

 

Nedavno preseljenje porodice u luksuzni dvorac Ebenfoot označilo je prvu veliku proslavu, a Dragana i Toni su odabrali veliku lokaciju za nezaboravan događaj. Želje slavljenice su uzete u obzir prilikom dekoracije, a centralni atrijum dvorca ukrašen je ružičastim nijansama. Dragana je preuzela organizaciju cijelog programa i provela više od dva mjeseca pripremajući se da obezbijedi savršenstvo. Zid je ukrašen natpisom “Napiši svoju bajku” uz Manuelino ime i krunu, gdje su gosti iz raznih dijelova svijeta koji su došli za ovu priliku fotografirali.

 

Slavljenica je blistala u roze balskoj haljini, njena majka je izgledala elegantno u crnom ansamblu, a prvi joj je rođendan čestitao brat Marko. Dragana izrazila je želju da na sličan način proslavi osamnaesti rođendan svoje kćerke, ali su ograničenja zbog pandemije to onemogućila. Stoga je ova proslava bila kao druga proslava punoljetstva. Dragana i Toni su marljivo radili kako bi veče proteklo besprijekorno. Draganinu kćerku su mediji stalno pratili dok je odrastala, ali su je roditelji držali podalje od očiju javnosti. Međutim, kako je sazrela i počela da koristi društvene mreže, ljudi su zapanjeni njenim zadivljujućim izgledom i zadivljujućom ličnošću. Uprkos tome što svoje naloge na društvenim mrežama ne koriste za samopromociju, i ona i njen brat i sestra stekli su široku slavu.

 

Oglasi