All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PREKRASAN INTERIJER U 120 KVADRATA

loading...

PREKRASAN INTERIJER U 120 KVADRATA – krajem ljeta 2016. godine mladi bračni par iz Osijeka odlučio je kupiti penthouse od 120 kvadratnih metara u Crikvenici


Stan se sastoji od prostranog predsoblja, velikog otvorenog prostora dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom odakle se izlazi na veliku terasu, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na balkon, kupaonice i gostinskog WC-a – kažu vlasnici i priznaju nam kako je glavni razlog za kupovinu ovog stana bio prekrasan pogled i genijalan otvoreni tlocrt interijera.

Sa obzirom na to da su stan kupili u novogradnji, nikakva dodatna adaptacija nije bila potrebna. Ali, promijenjena je kompletna plafonska rasvjeta, a određeni zidovi obloženi su sa ogledalima i staklenim površinama.

– Kompletan proces uređenja  djelo je moje supruge. Glavni naglasak je stavljen na očuvanje otvorenog prostora u stanu. U interijeru su prisutni bijela boja i nijanse plave, a zanimljivost u prostor unosi i kontrast između tamnog rustičnog drveta te transparentnih elemenata i ogledala – objašnjava vlasnik koji dodaje kako se dnevni boravak, trpezarija i kuhinja nalaze u istoj prostoriji.

Tags: , , , ,

Related posts