Svetlana Ceca Ražnatović, poznata pjevačica na našim prostorima, dominira estardnom scenom više od 20 godina. Njen brak sa istaknutom osobom iz kriminalne organizacije Željka Ražnatovića ne samo da je uzdiglo njenu karijeru, već je izazvalo i interesovanje javnosti za njen lični život.

 

Ceca je bila udata za Željka i dobili su dvoje djece, sina Veljka i kćerku Anastasiju. Oboje djece stekli su popularnost zahvaljujući roditeljima i jako su medijski propraćeni. Međutim, tragedija se dogodila kada je Željko ubijen, a Ceca je ostavila da se fokusira na svoju karijeru i podizanje njihove djece. Veljko je u braku tri godine i ima dva sina, dok je Anastasija u vezi sa poznatim fudbalerom Nemanjom Gudeljom više od godinu dana. Nedavno je objavljeno da je Anastasija trudna sa djevojčicom i da trenutno živi u drugoj državi. Njena majka Ceca oduševljena je mogućnošću da pored svoja dva unuka dobije i unuku.

 

Međutim zz Sevilje je prije deset dana stigla uznemirujuća vijest u vezi sa Anastasijinim i Nemanjinim djetetom. Otkriveno je da je Anastasija u petom mjesecu trudnoće doživjela pobačaj, što je za mladi par bio razoran udarac. Imali su velike planove za ovu godinu, ali sudbina je imala drugačije ideje. Anastasija je otišla u Beograd da bude sa svojom porodicom u ovom teškom periodu, a oni joj pružaju ogromnu podršku. U međuvremenu, Nemanja je ostao u Španiji, a ljude zanima kakva je reakcija njegove majke na ovaj gubitak, pogotovo što je sa Anastasijom dijelila tešku vezu. U znak žalosti , Olivera je odlučila da zaključa svoj Instagram profil.