Nedavna fotografija Aleksandre Nikolić iz Bujanovca izazvala je veliko interesovanje javnosti. Aleksandra je poznata starleta i pobjednica šeste sezone rijaliti programa “Zadruga”. Ona je ranije ispričala svoju priču o svom vremenu u Bujanovcu, koja je oduvijek plijenila pažnju ljudi. Predmetna fotografija prikazuje Aleksandra u prisustvu dva starija gospodina. U kontekstu svađa u rijalitiju, njen dosadašnji odnos kao dame animatorke u Bujanovcu drugi takmičari su iskoristili da je kritikuju.

 

Među ovim snimcima, postoji jedna posebna slika koja je privukla pažnju mnogih na Instagram stranici. Na ovoj zadivljujućoj slici, Aleksandra izgleda upadljivo različita od sebe, jer je vide u društvu dva zrela gospodina. Nakon postavljanja ove fotografije, ubrzo je uslijedio niz komentara, pri čemu su je neki pojedinci nazivali “prijateljskom malom Alexom”, a drugi su naglašavali značajan uticaj koji je stariji muškarac imao na nju, rekavši: “Šta to ima veze, bez starog čovječe, nema udarca”. Aleksandra Nikolić je od srca priznala svoj odlazak u Bujanovac, ističući okolnosti koje su je navele na takvu odluku. Bilo je to teško vrijeme za nju i bila je suočena s teškom situacijom koja je zahtijevala od nje da radi kao animir dama kako bi izdržavala medicinske potrebe svoje majke i druge osnovne životne potrebe. Uprkos zastrašujućem izazovu koji je pred nama, Aleksandra je bila odlučna da učini sve što je potrebno da brine o svojoj porodici, čak i ako je to značilo da žrtvuje sopstvene težnje i snove. Ovo pokazuje njenu nepokolebljivu posvećenost i nesebičnost prema svojim najmilijima.

 

Aleksandra Nikolić se proslavila u rijalitiju “Zadruga” tokom njegove šeste sezone. Ovaj program je stekao ogromnu popularnost i zaokupio gledaoce iz svih krajeva regiona. Međutim, Aleksandrino živahno i kontroverzno držanje je zaista učinilo da se istakne u centru pažnje. Tokom svog boravka u “Zadruzi”, našla se upletena u brojne sukobe i sporove sa kolegama takmičarima, što je dovelo do intenzivnih svađa i napetih okolnosti. Ipak, njena nepokolebljiva odlučnost, nesalomivi duh i odvažna ličnost su istinski zaokupili pažnju ne samo strastvenih rijaliti entuzijasta već i medija, koji su marljivo pratili svaki njen korak dok je ova zanosna starleta postajala sve popularnija.