Ceca Ražnatović, poznata folk pjevačica, imala je značajan uticaj na muzičku scenu regiona. Svoju ogromnu popularnost tokom burnih devedesetih često pripisuje braku sa kontroverznim Željkom Ražnatovićem, poznatijim kao Arkan. Uprkos povezanosti sa kriminalnim podzemljem, Arkan je u to vrijeme imao značajnu vlast u Srbiji. Zahvaljujući njegovom uticaju, Cecina muzika je dominirala na televiziji i radiju, a njen uspon do slave bio je nesporan. Zanimljivo je da je dobila nadimak “srpska majka” iako je tada imala samo 26 godina.

 

Njena karijera traje više od trideset godina i nastavlja da se bavi muzičkom scenom. Nedavno je oduševila publiku izuzetnim nastupom u Barseloni, a često zabavlja publiku u inostranstvu. Nakon koncerta odlučila je uživati ​​u mediteranskom vremenu i kuhinji. U njenoj pratnji bili su i njena sestra Lidija i prijatelj Stevan, koji su joj se pridružili na video snimku snimljenom u restoranu gdje su pohvalili sjaj Španije i prenijeli osjećaj oslobođenja koji osjećaju dok su tamo.

 

Anastasija, njena kćerka, dijeli pozitivno mišljenje o Španiji jer često prati svog dečka Nemanju Gudelju tokom njihovih posjeta. Ceca je izrazila namjeru da ostane u Španiji dok čeka dokumenta, ukazujući na to da razmišlja o dobijanju stalnog boravka u toj zemlji. Uprkos brojnim izazovima, Ceca je i dalje omiljena od strane svojih obožavalaca, a njen uticaj i popularnost i dalje ostaju. Ona nije samo muzička ikona; ona je takođe postala simbol jedne posebne ere, a njen uspon i dostignuća u muzičkoj sceni nastavljaju da motivišu talentovane talente. Njena opsežna karijera i nepokolebljiva posvećenost muzici učvršćuju njen status značajne ličnosti u regionu, a njeno ime će zauvijek biti urezano uh istoriju balkanske muzike.