All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEPO UREĐENO PODKROVLJE

loading...

PRELIJEPO UREĐENO PODKROVLJE – ko jednom uđe u ovo potkrovlje, teško će odoljeti iskušenju da poželi baš ovakav stambeni prostor za sebe

 

Potkrovlje se nalazi na zadnjem, dograđenom IV spratu jedne relativno stare zgrade iz 50-ih godina, koja je 2008. godine renovirana te oplemenjena potkrovljem sa galerijom.

Kada je u toku2012. tražila da kupi stan, Verica Dugan nije imala u opticaju potkrovlje, a ono čime je bila vođena jeste stara želja da živi u blizini rijeke i ima taj inspirativni pogled sa svog prozora.

Nakon obilaska mnogobrojnih stanova, stigao je prijedlog da pogleda stan u potkrovlju na Karaburmi. Mada to i nije bio baš njen omiljeni deo grada, ipak je odlučila da razmotri i tu opciju, jer je stan zadovoljavao njen glavni kriterijum – pogled na rijeku.

Istog momenta kada je ušla u potkrovlje – zaljubila se, i već nakon nekoliko minuta donijela je odluku da je to njen budući stan.

Stan ima dva nivoa, od kojih donji ima 34m2, a galerija u potkrovlju 40m2. Ono što se ističe u prvi plan jeste svakako predivan pogled, te osjećaj širine i prostranosti.

Tags: , , ,

Related posts