Jelena Karleuša, koja je jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu, plijeni pažnju javnosti ne samo svojom muzikom, već i kontroverznim ponašanjem i izjavama na društvenim mrežama. Uprkos tome što neko vrijeme nisu objavljivali nove pjesme, mediji je i dalje pomno prate zbog skandala koje je izazvala. Na društvenim mrežama neustrašivo iznosi svoje stavove o raznim aktuelnim temama, što često dovodi do sukoba sa drugim poznatim , među kojima je i Ceci Ražnatović, sa kojom je bila upletena u više sudskih sporova.

 

Međutim, Jelenin javni imidž skrivao je njenu duboku privrženost porodici. Smrt njene majke, proslavljene novinarke Divne, imala je dubok uticaj na nju. Divna je imala bliske veze sa brojnim estradnim zvijezdama, posebno pjevačem Jašarom Ahmedovskim. Devedesetih godina pod inflacijom, Divna je radila kao radijska voditeljka, zarađivajući mizernu platu od samo dvije marke, baš kao i većina građana Srbije koji se muče da sastavljaju kraj s krajem.

 

Tokom nastupa, Jašar je ispričao priču o Jeleni, koja je tada bila tinejdžerka, koja je pokazala izuzetan muzički talenat tako što je lijepo svirala i pjevala. Umjesto da joj ponudi čokoladu, odlučio je da joj da nešto novca. Nakon toga, Jelena se oglasila na Instagramu i otkrila da je od Jašara dobila 500 maraka, nazivajući ga “kraljem”. Ovaj incident je označio njenu prvu “uplatu”, kako ona to rado naziva, i imao je značajan značaj u njenom sjećanju. Iako je često predmet kontroverzi, Jelena i dalje uspjeva da plijeni i održi svoju popularnost na muzičkoj sceni Balkana. Njena kombinacija skandala i iskrenih trenutaka iz privatnog života doprinosi njenoj intrigantnoj ličnosti. Jelena Karleuša je poznata po svojoj nepokolebljivoj iskrenosti, neustrašivosti i sklonosti da iznese svoje mišljenje. Ona bez oklijevanja slijedi svoj put.

 

 

Oglasi