PRAZNIČNO UREĐENJE DOMA: Ukrasite svoj dom sa sitnim jednostavnim dekoracijama

Uređenje doma povodom praznika je zanimljivo i znamo se lijepo provesti sa svojom obitelji kada biramo ukrase, dekoracije, Božićno drvce i ostalo. Ne morate stalno birati krupne dekoracije i detalje, nekada male sitne dekoracije znaju da izgledaju dosta ljepše i znaju da osvježe prostoriju.

Danas ćemo vam prestaviti tri zanimljiva načina na koja možete uljepšati svoj dom nekim ukrasima i detaljima bez obzira na to da li imate veliki ili mali dom.

Uz malo šišarika i mašte i kreativnosti možete napraviti razne sitne ukrasne i dekoracije sa ovim šišarikama – možete ih izložiti negdje u domu, onakve kakve jesu ili napravite od njih viseće ukrase za jelku ili nešto drugo.

Ofarbajte kestenje, žirove, šišarike u neku svjetlucavu boju ili jednostavnu bijelu boju. To može biti ukras sam od sebe, idealno je za dopunu deglica, ukrašavanje stolova a mogu se koristiti i kao vanjska dekoracija.

Uzmite papire različitih boja i napravite od njih oblik jelki, izložite ih na koncu negdje u vašem domu. Jednostavno a lijepo!

 

Oglasi