Nakon što je poznata folk pjevačica izdala javno saopštenje da je podnijela zahtijev za razvod novinari su se bacili na traženje svih detalja koji su mogli dovesti do kraha njenog braka. Tako su se pojavile mnoge informacije a većina njih ukazuje na to da Toni Bjelić već duže vrijeme ima ljubavnicu. Prema navodima koje su u proteklih nekoliko dana  prenijeli mediji na ovom području, čini se da je Dragana Mirković već duže vrijeme svjesna suprugove nevjere. Neotkriveni insajder otkrio je da su do nje doista doprle glasine o ovom pitanju, no ona ih je namjerno ignorirala.

Navodno je Toni Bijelić u vezi s 15 godina mlađom ženom.Prema tvrdnjama upućenih, Dragana je odlučila ostati u dvorcu dok nisu u zajedničkom životu posljednje tri godine. Tijekom tog vremena, Dragana je razvila toliko intenzivne osjećaje ljubavi da su se odlučili preseliti u Njemačku.

Uspješni poduzetnik stan dijeli s mladom liječnicom koja je iz istog mjesta.Kako javlja Telegraf, Toni je naišao na svoju djevojku s kojom trenutno živi u tronacionalnom aranžmanu između Austrije, Njemačke i Hrvatske, uz poznatu pjevačicu Anu Nikolić.

Prema izvoru, Toni je otvoreno rekao Ani i još jednoj osobi da ima novu suprugu u svom životu i da je duboko zaljubljen. Ostaje neizvjesno je li Dragana upoznata s ovim okupljanjem, jer Ana s njom ima pozitivan odnos te su čak zajedno bili na koncertu u Areni.

Za početak bih se javno ispričala Dragani i Toniju. Suosjećam s njihovim osjećajima jer sam osobno iskusio poteškoće razvoda. Važno je napomenuti da oni nisu samo poznanici, već dragi prijatelji koji će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu.

 

Nadalje, sve medijske organizacije koje se usude širiti takve neutemeljene informacije suočit će se sa pravnim postupkom. Imperativ je da obitelj Bijelić-Mirković, kao i ja, budemo tretirani s poštovanjem koje zaslužujemo.

Ana Nikolić izrazila je svoje omalovažavanje na svom Instagramu, osudivši širenje ovih sramotnih neistina i pozvala odgovorne da se stide.

Toni je nedavno kupio luksuznu vilu u Opatiji, koju na Instagramu ponosno naziva svojim “novim korporativnim sjedištem”. Smještena na vrhu slikovitog brežuljka s prekrasnim pogledom na more i okružena ljepotom prirode, ova izuzetna nekretnina može se pohvaliti veličanstvenim bazenom i svim pogodnostima koje biste očekivali od vrhunca raskoši.

Upućeni otkrivaju da romansa Tonija Bijelića i njegove djevojke traje već dulje vrijeme, pa je nepotrebno isticati njezinu novost.Toni Bijelić ovih je dana preko svoje odvjetnice Gabriele Banić opovrgnuo sve optužbe koje su iznijele u medijima o njegovom navodnom suživotu s drugom ženom.

Suprotno lažnim tvrdnjama, gospodin Bijelić nema ljubavnu vezu s 15 godina mlađom partnericom. Važno je naglasiti da se moj klijent, g. Bijelić, dosljedno ponaša s integritetom, poštovanjem i kao predan obiteljski čovjek u svojim osobnim i profesionalnim nastojanjima.

Važno je napomenuti da dotični pojedinac nikada nije sudjelovao u bilo kakvim radnjama koje bi opravdale ili opravdale ranije spomenute objave. Pojedinac izražava zahvalnost medijima što su prepoznali njihovu želju da zaštite svoju obitelj i očuvaju svoju privatnost, zbog čega odlučuju ne komentirati događaje koji su u tijeku.

Međutim, osuđuju medije koji su narušili ugled i integritet gospodina Bijelića i njegove obitelji. Protiv Bijelića i njegove obitelji bit će poduzete zakonske mjere u skladu s važećim zakonima navedenim u Zakonu o informiranju. – Gabriela Banić

 

Još jučer se u javnosti smatralo da su Dragana Mirković i Toni Bijelić nevjerojatno zadovoljan i usklađen par. Ipak, u velebnom dvorcu u blizini Beča, pjevačica se našla kako večeri provodi u samoći.

U nedavnoj objavi razvoda Dragana je otkrila da je njezin odnos s Tonijem kroz dulje vrijeme doživio značajne promjene. Protekle tri godine, zapravo su živjeli odvojene živote i više ne dijele dom. Unatoč postojanju nepomirljivih razlika, Dragana je dala sve od sebe da spasi nekoć cvjetajuću zajednicu, vođena predanošću sreći svoje obitelji i svojim odgojem.

Dok joj djeca donose utjehu, već su preletjela kokošinjac i više nisu dio obiteljskog gnijezda.Marko i Manuela koji trenutno žive u Beču zbog studija, odlučili su živjeti u odvojenim stanovima. Međutim, oni se svjesno trude provesti što više vremena sa svojim roditeljima. Njihova nepokolebljiva podrška bila je vidljiva tijekom nedavnih koncerata u Beogradu, gdje su odigrali ključnu ulogu u pružanju utjehe i pomoći svojoj majci.

Oglasi