Posljednje vrijeme imamo često slučajeve da su žene starije od svojih muškaraca pa čak i nekoliko decenija ali ljubavna priča koju danas vam donosimo po mnogim stvarima je jedinstvena. Naime, čovjek po imenu Geri Hardvik je u braku sa Almedom već osam godina a ono što je zanimljivo je to da je ona od njega starija vjerovali ili ne čak 53. godiine pa mu po tim godinama može da bude baka.

 

 

@_garyandalmeda_ I am truly the luckiest man. 🤍❤️ #CoupleGoals #agegap #fyp #agegaplove #garyandalmeda ♬ Cool Kids (Sped-Up Version) – Echosmith

 

Njih dvoje napravili su i profil na društvenoj mreži Tik Tok te su postali jako popularni, iako ima mnogo ljudi koji njihovu vezu osuđuju. Ovaj par je se upoznao na sahrani njenog sina , a Geri je u to vrijeme imao samo 17. godina a Almeda je imala 71. godinu. Njega su uvijek privlačile starije žene, a prije Almede je bio u vezi sa ženom koja je imala 77. godina tako da njemu to nije ništa strašno. Almeda se odmah zaljubila u Gerija pa su se ubrzo i nakon upoznavanja  i vjenčali i to samo dvije sedmice nakon što je Geri postao punoljetan. Njihova veza i ljubav je od samog početka naišla na osuud i prepreke njihovi najbližih jer  nisu ih podržavali , tako da su oni prekinuli kontakt sa svima i koji ih nisu podržavali i ostali su samo njih dvoje i njihova ljubav i podrška.

 

@_garyandalmeda_ I am truly the luckiest man. 🤍❤️ #CoupleGoals #agegap #fyp #agegaplove #garyandalmeda ♬ Cool Kids (Sped-Up Version) – Echosmith

 

Kažu da ne vide razlike u godinama , a za vrijeme pandemije s korona virusom Almeda je imala srčani udar ali je uz pomoć svog muža i njegove ljuavi sve to prebrodila te postala ona stara i imaju divan odnos.