Kažu da je razvod najgora stvar nakon smrti voljene osobe i ljudi ga jako teško doživljavaju. Još kada ste poznata ličnost i kada sve detalje žele da znaju i mediji i javnost sve je puno teže .Raskid onoga što se nekada smatralo oličenjem uspješnog braka, ili se tako vjerovalo dugi niz godina, i dalje je predmet intenzivnog ispitivanja na raznim platformama. Nakon javnog oglasa folk pjevačice Dragane Mirković, gdje je otkrila svoju odluku da pokrene brakorazvodni postupak protiv Tonija Bijelića, uslijedio je talas spekulacija U ovoj izjavi, pjevačica je otvoreno priznala da je razlog zbog kojeg je podnijela zahtjev za razvod Tonijeva nevjera. Iznenadna pojava novog romantičnog partnera, Tonija Bijelića, bila je katalizator za konačnu raspad njihove 24 godine duge veze.

 

Iznenadni i razlaz između Tonija Bijelića i Dragane Mirković šokirao je medije i društvo u cjelini. Uprkos njihovom javnom imidžu blažene veze, renomirani folk pjevač i bogati austrijski biznismen kao da nema nikakvih naznaka da ima problema. Upravo suprotno, uživali su u životu bogatom, odlazeći na ekstravagantne odmore i razmjenjujući raskošne poklone, a sve su to pomno predstavljeni na svojim Instagram nalozima u posljednje vrijeme.

Usred ove ere, Draganini pratioci su oduševljeno prihvatili slike koje su prikazivale njene ekstravagantne avanture na raskošnim jahtama u Nici, Monaku i Australiji. Ipak, skriveno iza iluzije njenog naizgled glamuroznog postojanja, pevačičino duboko nezadovoljstvo ostalo je potpuno nedokučivo, čak i najmaštovitijim pojedincima.

Na osnovu informacija od pouzdanog izvora koji dobro poznaje Mirkovićeve prilike, prošlo je dosta vremena otkako su ona i Tony bili u romantičnoj vezi. Njihovo službeno razdvajanje dogodilo se prije tri godine, a uprkos pjevačičinoj nepokolebljivoj odlučnosti da spasi svoju porodicu i brak, dogodio se nepredviđeni preokret – preduzetnik je utjehu potražio u zagrljaju druge žene.

 

 

Tokom teškog perioda u Draganinom životu, donela je svesnu odluku da, uprkos obilju tračeva, izbegava bilo kakve razgovore u vezi sa Tonijevom novom partnerkom. Tokom perioda od tri godine, krila je njihovu razdvojenost od očiju javnosti i retko je to priznavala u bilo kom javnom okruženju.Porodica Dragane Mirković se već duže vreme bori sa značajnom krizom koja je na kraju dovela do raskida 24 godine dugog braka između Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Prema pisanju medija, Toni je doneo odluku da napusti porodični dvorac, dok su Marko i Manuela stali uz majku u teškim vremenima. Još jedna osoba koja je pružila ogromnu podršku porodici u ovim teškim trenucima bila je djevojka Marka Bijelića.

 

Iako Marko Bijelić još nije otkrio identitet svoje djevojke, on je otvoreno izrazio svoju sreću što je zaljubljen i istakao neprocjenjivu podršku koju je dobio od zadivljujuće brinete u teškim vremenima sa kojima se njegova porodica suočavala.

Tokom koncerta Dragane Mirković porodici se pridružila i devojka Marka Bijelića, koji su zajedno uložili sve da sve bude savršeno organizovano, što je omogućilo Dragani da smogne snage da se potpuno posveti koncertu i održi zadivljujući nastup do kraja večeri. .

Sa izabranim partnerom svog sina, Dragana je imala sreću da dobije obilje nežnosti i empatije od svoje majke, kojoj je prioritet izmamila osmeh na lice svog najstarijeg deteta, posebno u teškim vremenima, što je za Draganu od najvećeg značaja.

Oglasi