Trenutno, primarni predmet razgovora u Beloj kući odnosi se na burnu vezu Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Nakon otkrića da je Anita duže vrijeme komunicirala s influenserom društvenih mreža Mateom Car, Matora je odlučila prekinuti njihovu romantičnu vezu i zatražiti razvod. Matora je posebno ranilo otkriće da je Anita na dan njihovog vjenčanja razmijenila poruke sa Mateom, a kasnije je namjeravala da obilježi taj događaj tetovažom.

Tokom video produkcije portala Srbija Danas, Ivana Stojanović, voditeljka emisije “Na vezi sa Ivanom”, intervjuisala je Anu Spasojević, od poverenja Matora o kojoj se u poslednje vreme često govori u Beloj kući. Ana zna o ljubavnom trouglu između uključenih strana i odlučila je da obelodani dokaze koje je pribavila o Anitinoj prevari. Izrazila je spremnost da se suoči sa Anitom i iznese njene laži na videlo, čak je izjavila da želi da uđe u Belu kuću u tu svrhu.

U početku sam bio skeptičan dok nisam dobio dokaze iz prve ruke i na njih mi je skrenuta pažnja. Matea je sa devojkom stigla u Jagodinu i dala mi svoj telefon i uputila me da ga uporedim sa Anitinim telefonom i svim ostalim. Tek nakon što mi je predočen ovaj neosporan dokaz, postao sam vjernik i podržao Matorinu potragu za istinom. Za nju je bilo ključno da pravovremeno prekine ono što je trebalo zaustaviti i da ne živi u zabludi deset mjeseci. Ana je ovo ispričala grupi pre nego što je skrenula pažnju na Anitino objašnjenje.

Obrazloženje koje je dala Anita čini mi se neosnovanim. Umjesto toga, čini se kao da postaje sve više upleten u laži bez ikakvog načina da se opravda. Nadalje, Anita uključuje ljude koji nemaju potrebu biti uključeni, uključujući mene, Minu, Erminu i sve ostale koji su živi. Mi ne krivimo Matoru, jer se ona dopisivala samo sa drugom devojkom, a ne sa nama. Kao rezultat toga, mi ćemo ostati podrška Matori i stajati uz nju. Uzdržao sam se da loše govorim o Aniti kada je prepiska otkrivena i nisam se prema njemu ponašala negativno. Međutim, nakon što sam vidjela njegove postupke na dan vjenčanja, nisam više mogla da previdim situaciju. Bitno je napomenuti da je Matora moja prijateljica a ne Anita, kako je istakla Ana u emisiji „Na vezi sa Ivanom.

Anita je otkrila svoja saznanja o navodnim golišavim fotografijama koje su navodno poslate Matei, a za koje Stanojlović negira da postoje i tvrdi da su neistinite.

Anita je ranije tvrdila da ništa nije činjenično do prekjuče. Međutim, kada nije ostala bez drugih opcija, počela je postepeno da priznaje istinu. Ja lično nisam video te slike, niti sam tražio da ih vidim, niti me interesuju. Vjerujem, međutim, da je djevojka do sada pokrenula tu temu. Bivša zadrugarka je otkrila da ju je Matea obavijestila o postojanju slika, ali joj ih nije pokazala. Potom se pozabavilo pitanjem hoće li Matea u Elitu.

Ana je odlučno izjavila da Matea ne želi da postane deo “Zadruge”, već je samo došla da razgovara sa Matorom da objasni situaciju. Ana je verovala da je Matea bila nepravedna prema Matori, znajući da je Anita zauzeta. Što se Ane tiče, Matea je bila podjednako kriva kao i Anita, a cilj nije bio usredsređen na Mateino uključivanje. Dok je Matea bila dobrodošla da se pridruži, Ana je priznala da to nije njena želja.

Voditeljka je Anu raspitivala da li će se pojaviti na ulazu u Belu kuću, s obzirom na to da njeno ime često kruži u sferi rijalitija.

Spasojevićeva je potvrdila da je njena ogorčenost na situaciju pojačana nakon što je klevetana i lažno optužena. Međutim, na pitanje o potencijalnim ponudama produkcije, dala je zagonetan odgovor.

“Ne mogu otkriti tu informaciju, ona će ostati povjerljiva. Međutim, ako i kada uđem, uvjerit ćete se u to iz prve ruke. Iako u ovom trenutku ne mogu otkriti nikakve detalje, doći će trenutak kada će to biti otkriveno Bivša zadrugarka je razmišljala o tome ko će se oduševiti njenim dolaskom, a ko strahovati od takmičara rijalitija.

Ana je navela da bi hipotetički među pojedincima koji bi doživjeli najviše sreće bili Matora, Ša, Đedović, Janjuš, kao i oni iz kruga njenih poznanika. Uvjeravala je druge da je se ne moraju bojati, jer će uzvratiti agresijom samo ako je isprovocira. Jedini izuzetak od ovoga može biti Terza, jer je bilo opšte poznato da gaji snažna osećanja prema njoj.
Osoba koja je ranije pripadala zadruzi otkrila je kako će se suočiti s Anitom i kakav bi bio ishod takve konfrontacije u pogledu razotkrivanja Anitinih neistina.

Ana je jasno stavila do znanja da će, u slučaju da progovori, otkriti sve informacije koje su obelodanjene i da neće izmišljati ili iskrivljavati činjenice. Nadalje, Ana je izrazila želju da prekine sve veze sa dotičnom osobom za koju smatra da je lažljiva osoba koja širi neistine o njoj.