All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

TELEVIZORI KAO SLIKA: PRAVA UMJETNIČKA DJELA

loading...

TELEVIZORI KAO SLIKA: PRAVA UMJETNIČKA DJELA – kompanija Samsung predstavila je televizore The Frame koji će se odlično uklopiti u svaki enterijer

 


Svaki dizajner enterijera će vam potvrditi to da koliko god tanki televizori izgledali lijepo, nijedan se baš najbolje ne uklapa u dnevnu sobu pogotovo ako je ugašen. Crni ekran  ne izgleda uopšte atraktivno! Međutim, rješenje je ponudila firma Samsung sa svojim najnovijim QLED televizorima koji izgledaju kao umjetničke slike.


Poznati švajcarski dizajner Iv Behar je za Samsung dizajnirao ove televizore The Frame koji se mogu uklopiti u svaki enterijer. Caka je u tome što televizor izgleda kao ram za sliku koji visi na zidu. Kada je uključen mod Art, umjesto da se ugasi te postane crn, kao svaki TV, ekran ovog televizora omogućava korisnicima da izaberu prikaz umjetničkih djela specijalno dizajniranih za ovaj uređaj, piše Mondo.

Korisnicicma je na raspolaganju više od 100 umjetničkih djela koje su podijeljene u više kategorija uključujući pejzaž, arhitekturu, divljinu, akciju, te crteže.

 

Tags: , , , ,

Related posts