FENG SHUI SAVJETI ZA DOBAR SAN – za brojne ljude, kvalitetan san je najvažnija potreba koju moraju zadovoljiti da bi bili zdravi i sretni

1. Raščistite prostor ispod kreveta
Po Feng shuiju, ispod kreveta ne treba držati ništa kako bi se pozitivna energija mogla slobodno kretati. Ako živite u malom stanu te morate koristiti taj prostor za odlaganje stvari, onda barem držite stvari koje pripadaju spavaćoj sobi, i držite ih uredno i lijepo složeno.


2. Odaberite dobru poziciju za svoj krevet
Najbolje je pozicionirati krevet tako da kada ležite imate otvoren pogled na vrata. Ako to u vašoj spavaćoj sobi nije moguće, iskoristite ogledalo i pozicionirajte ga tako da imate pogled na njega, pa da ono reflektira vaša vrata.


3. Kristali oko kreveta
Ako ste u mogućnosti, nabavite nekoliko kristala te ih držite pored kreveta ili ispod njega, jer ćete tako imati miran san a i kvalitetniji odmor.


4. Maknite knjige
Nevjerojatno, ali ipak istinito! Veliki broj knjiga može da uzburka vaš san jer one proizvode aktivnu energiju te remete vaš proces opuštanja. Ako ih ne možete sasvim izbaciti iz svoje spavaće sobe, onda ih barem sklonite iz svog vidokruga i uredno ih složite.