N.O., koja je ranije radila kao dadilja za poznatog muzičara, otvoreno je progovorila o svom iskustvu u intervjuu za lokalnu štampu. Iako ima samo 35 godina, osam godina života posvetila je dadilji poznatom srpskom pjevaču i njegovoj slavnoj supružnici. Tokom ovog perioda, imala je priliku da bude svjedok kako glamuroznih, tako i manje privlačnih aspekata onoga što je opšte poznato kao “srpski džet set”. Rad u takvom okruženju donio je brojne pogodnosti, uključujući putovanja u Francusku, ekskluzivne zabave i susrete sa istaknutim pojedincima. Međutim, uz ove privilegije dolazili su i razni izazovi. N.O. morala da se nosi sa neposlušnom djecom, da trpi nekonvencionalno ponašanje pjevača i njegove supruge u domaćinstvu i ispunjava sve njihove zahtjeve.

 

Ona tvrdi da je njena veza sa poznatom srpskom porodicom bila sasvim slučajna i da je nenamjerno naletila na tu priliku. Prije toga, nije imala iskustva u radu sa poznatim ličnostima ili uključenosti u svijet slavnih. Po završetku srednje škole, karijeru je započela kao dadilja u privatnom vrtiću u Beogradu. Preko koleginice je otkrila ovu izvanrednu priliku vezanu za vrtić. Dok je njen kolega odbio ponudu, preporučila ju je za tu poziciju. Razgovor za posao je bio neobičan jer je žena, koja je često viđena u javnosti, djelovala rezervisano i ocijenila je kao običnog čovjeka.

 

Ovo iskustvo je imalo značajan uticaj na nju. Uprkos svom početnom okljevanju, odlučila je da napravi iskorak i posmatra njegov ishod. Zaposlenje u domaćinstvu renomirane srpske pjevačice ličilo je na tipičan posao dadilje, ali sa povećanim očekivanjima od roditelja i strogim ugovorom o radu. Stalno je bila dežurna, čak i tokom određenih slobodnih dana, jer bi je često pozivali da prisustvuje hitnim događajima, nastupima ili fotografisanju. Česta putovanja bila su redovna pojava, što je često rezultiralo da nekoliko mjeseci provede u stranim zemljama.

Iako nije bila pretjerano visoka, plata je i dalje bila veća od prosječne u Srbiji, što je motivisalo N.O. da prihvati izazov. Vidjela je to kao prestižnu priliku koja bi joj potencijalno mogla otvoriti vrata u budućnosti. Kako je njena veza sa porodicom vremenom jačala, stekla je više nezavisnosti i počela da preuzima dodatne kućne obaveze bez prethodnog dogovora.

Oglasi