Novak Đoković, koji se smatra najuspješnijim srpskim teniserom, stigao je do svog devetog finala Vimbldona. Tokom svoje karijere osvojio je impresivnih sedam Grand Slam finala na londonskim terenima. Međutim, postojao je jedan izuzetak od njegovog dominantnog rekorda kada je 2013. izgubio od Endija Mareja.

 

Nedavno se Đoković još jednom takmičio za titulu u Londonu, suočivši se sa Carlosom Alkarazom. Nažalost, u ovoj utakmici nije uspio postići željeni ishod. Uprkos tome što je na početku preuzeo vodstvo u setu, Đoković nije uspio da povrati izgubljenu poziciju, što je rezultiralo time da je Alcaraz osigurao svoju prvu titulu u Wimbledonu.Shodno tome, postavlja se pitanje da li bi ishod meča bio drugačiji da je Đoković u tri ključna momenta odigrao najbolje. Jedan od tih trenutaka dogodio se tokom drugog seta taj-brejka, gdje je propustio priliku da osvoji set loptu. Uprkos tome, uspio je da pogodi tri uzastopna bekhenda na impresivan način. Važno je napomenuti da je Đoković ranije osvojio turnir u Vimbldonu, savladavši Nika Kirjosa.

 

Pored toga, video sa najuspješnijim srpskim teniserom nastavlja da se širi. Prošlo je godinu dana od nezaboravnog incidenta sa Novakovim sinom Stefanom, koji je zabilležila kamera. Proslavljeni srpski teniser je na svom Instagram nalogu podojelio duhovit video koji je izazvao smijeh ljudi širom svijeta.Stefan se raspitivao da li njegov otac poseduje potrebnu stručnost da konstruiše trampolin i učestvuje na turniru u Vimbldonu, što je rezultiralo da je njegov otac prasnuo u smijeh. Novakov sin je nedavno ponovo dospio u centar medijske pažnje. Za one koji su vatreni pristalice, predlažemo da se urone u intrigantno književno djelo pod nazivom “Novac, pariške priče” koje je izazvalo značajnu radoznalost. Krenite na putovanje zajedno sa Novakom dok se udubljujete u njegova brojna dirljiva iskustva i otkrivate manje poznat aspekt njegove ličnosti.

 

Oglasi