JOŠ JEDNA NOVINA IZ SAMSUNGA – „Lifestyle“ televizori QLED i Frame odlikuju se modernim dizajnom, pametnim funkcijama i kvalitetom slike

Samsung je predstavio nove detalje u vezi sa svojom paletom premium QLED i “The Frame” televizora na događaju organizovanom povodom premijere ovih uređaja u Parizu.


Zasnovan na inovativnoj tehnologiji, „The Frame“ izgleda kao ram za sliku koji visi na zidu, kada je uključen “umetnički” program rada “Art Mode”. Umesto da se ugasi i postane crn, kao konvencionalni TV uređaj, ekran ovog TV uređaja se transformiše u umetničko delo, omogućavajući korisnicima da izaberu umetnička dela, specijalno dizajnirana za ovaj uređaj. Sa više od 100 ponuđenih umetničkih dela u više kategorija, uključujući pejzaž, arhitekturu, divljinu, akciju, crteže, sigurno je da će se pronaći nešto za svaki ukus i želju.


QLED TV može tačno da prikaže boje i postiže 100 procentno pokriće spektra boja – što je najviši nivo trenutno dostupan na tržištu.


Ove godine Samsung je predstavio nove elemente dizajna koji mogu da se uklope u bilo koji dom – bez obzira na stil uređenja enterijera ili raspored prostorija i nameštaja. Sasvim novi kabl za nevidljivo povezivanje – „Invisible Connection“ – pomaže da se iz vidnog polja uklone neugledni kablovi i nered.

 

Oglasi