RETRO UREĐENJE: Uređenje enterijera sa toplim, retro bojama i dekoracijama!

Sa zimom i hladnijim, tmurnim danima dolaze nam naleti inspiracije kako da primjenimo nešto u svome domu kako bi nas oraspoložilo, poželjno sa veselim i toplim bojama. Retro stil je stil koji dosta koristi zanimljive dekoracije i upravo se koristi zanimljivim materijalima kao i raznim spektrom toplijih, veselih boja.

Neki ljudi bi se složili sa tim da retro stil je također nostalgičan jer u svojim dekoracijama ima dosta starina i nostalgičnih stvari.

Današnji primjer jeste jesan stan koji je nazvan ”… u stilu bluza” to je uglavnom zbog svojih zanimljivh toplih nijanski boja koje variraju od toplo kraljevske plave do crvene. Ovaj stan se može pohvaliti sa svojom izuzetnom bogatsvu tekstura i boja koje zajedno čine harmoničan i zanimljiv enterijer, a ne naporan i prenapadan.

Ovaj stan je bio primjer za kolekciju firme POLY DEC u kojoj se mogu pronaći predivne zavjese, tkanine i materijali za uređenje čega god poželite.

Ako ste ljubitelj reto stila, pročitajte još naslove:

  1. Rijetki retro komadi namještaja – http://dizajnidom.info/rijetki-retro-komadi-namjestaja/
  2. Kombinacija španskog i retro stila uređenja – http://dizajnidom.info/uredenje-stana-spanski-stil-uredenja-sa-retro-detaljima-dekoracijama/
  3. Stan u New Yorku uređen u retro detaljima – http://dizajnidom.info/njujorski-stil-pogledajte-uredenje-modernog-malog-stana-sa-retro-detaljima/

 

Oglasi