UREĐENJE STANA: Španski stil uređenja sa retro detaljima i dekoracijama!

Danas ćemo vam pokazati jedan veoma vedar i prijatan stan sa vrhunskom kombinacijom boja, namještaja i elemenata koji zajedno čine i prave predivnu opuštajuću atmosferu koja će vas jednostavno oduševiti samo gledajući slike!

Ovaj divan španski dom je uređen prema tradicionalnom španskom uređenju doma sa divnim retro detaljima i dekoracijama. Ovaj stan sadrži i dvije ogromne terase koje daju veoma spektakularan pogled i odmor za svačije očii.

Enterijer ovog stana zajedno sa dvije terase sadrži ogromnih 95 metara kvadratnih koji na prvi spomen se čini kao previše ali ovaj stan je zaista predivno uređen i svaki dio je popunjen sa divnim namještajem i ukrasima. Prvi sprat ovog stana sadrži dnevni boravak i trpezariju. Sam cijeli stan sadrži ogroman izvor svjetlosti zahvaljujući ogromnim prozorima koji pružaju osim svjetlosti divan pogled na pejzaž. Namještaj i enterijer poprilično sadrže neutralne boje sa dodatnim retro detaljima koji su jakih i upečatljivih boja i tako stvaraju idealan balans.