NJUJORŠKI STIL: Pogledajte uređenje modernog malog stana sa retro detaljima!

New York je poznat po svom posebnom šarmu ali i po svojim najinspirativnijim stanovima i blokovima koji odišu retro i industrijskim stilom. Danas ćemo vam pokazati jedan mali stan koji se baš nalazi u New Yorku i njegov vrhunski enterijer.

Ako u New Yorku se neki stil uređenja ”odobri”, onda će ga sigurno pratiti i ostatak svijeta. Ovaj mali stan o kojem ćemo danas govoriti i kojeg ćemo vam danas pokazati, nalazi se u New Yorku u naselju zvano NoHo na Menhetenu. Ovaj mali stan nosi naziv ”Urban Oasis’ i djelo je jednog dizajnerskog tima ”Motiani Design” koji su poznati u New Yorku naročito ali i širom Amerike po svom urbanom načinu uređenja stanova.

Stan je veoma moderno uređen, može se reći da ima dosta retro dodataka ali zbog spoja više stilova ipak prikladan naziv za uređenje ovog stana jeste eklektičnim stilom. Odiše posebnim šarmom i atmosferom komforta i veselja. Ovaj stan je čist primjer kako spojem više stilova uređenja se može postiči harmoničan i izbalansiran izgled stana i kako se može izbjeći pretrpanost.