Izjava privatnosti

Ovom izjavom privatnosti (Privacy Policy) stranica Uređenje i dizajn doma (u daljem tekstu: mi, portal, stranica) grantujemo svojim korisnicima sigurnost ličnih podataka.

Naša stranica prikuplja podatke kao što su IP adrese i vrijeme vašeg računara. Mi garnatujemo da vaše podatke nećemo prodati, proslijediti i otkriti trećim licima.

Portal ne garantuje sigurnost Vaših podataka u slučaju hakerskog napada.

Podatke prikupljamo putem kolačića. Kolačići su mali podaci koji se spremaju na vaš računar u svrhu boljeg funkcionisanja sajta.

Treća lica i partneri na našem sajtu također koriste kolačiće. Neki od partnera su:

  • Google AdSense
  • AdNow

Goole AdSense kao i sve ostale stranice na internetu koriste svoje DoubleClick DART kolačiće kako bi korisnicima našeg sajta prikazali relevantne oglase. Naša stranica nema kontrolu nad tim kolačićima.

Kako biste saznali u koju svrhu Google AdSence koristi vaše osobne/ličine podatke za svoje reklamne produkte i sve o sigurnosti vaših podataka pročitajte više na linku https://www.google.com/policies/technologies/partner-sites/

Ukoliko želite izbrisati ili blokirati kolačiće možete to uraditi putem svog preglednika. Savjetujemo Vam da to ne radite ili izbjegavate jer u tom slučaju pojedini dijelovi sajta neće biti ispravno prikazani.

Naša stranica sadrži i linkove prema drugim stranicama te ne odgovaramo za sadržaj tih stranica.

Za sve ostale informacije za sigurnost vaših podataka kontaktirajte na nas preko kontak forme.