U poslednje vrijeme svi mediji su fokusirani na vjenčanje Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša. Par, vođen dubokom ljubavlju, odlučio je da svoju vezu učvrsti brakom. Pošto su glumičini roditelji veoma cijenjeni u javnosti, ovaj događaj predstavlja idealnu priliku da se prisjetimo vjenčanja Branke Pujić i Dragana Jovanovića. Kada se govori o uspješnom braku i skladnom partnerstvu, nemoguće je ne pomisliti na ovaj par. Prvi put su se sreli prije mnogo godina dok su studirali na Fakultetu dramskih umjetnosti. Gaga je otvoreno priznao da je znao da je Branka žena s kojom treba da bude od trenutka kada ju je ugledao. Međutim, strpljivo je čekao da Branka shvati da su zaista namijenjeni jedno drugom.

 

“Prvi put kad sam je vidio, znao sam da će biti moja. Morao sam biti strpljiv, ali isplatilo se čekati.” Ne posjedujemo tajnu formulu za blažen brak. Od samog početka, naša je veza bila ojačana dubokim poštovanjem koje gajimo jedno prema drugome. Naša veza nikada nije bila zasjenjena karijerom ili materijalnim imetkom. Zahvalan sam što pored sebe imam nekoga tko posjeduje istinsku ljubav prema svima, spremnost da pomogne drugima i želju za životom. Utjehu pronalazim u Brankinoj skromnosti i ispunjenju njenih želja, kako kaže Jovanović. No, Branka je otkrila da je u tom periodu bila u emotivnoj vezi s drugim muškarcem. Kad sam prvi put srela Dragana, već sam bila u vezi s drugom, priznala je Branka. U početku smo jednostavno provodili vrijeme zajedno, uživajući u međusobnom društvu i dijeleći smijeh. Postupno je zarobio moje srce.

 

Ova ljubav je procvjetala nakon zajedničkog nastojanja. Ipak, nešto značajno dogodilo se i prije toga. Živo se sjećam njegove izjave kad me vidio na Akademiji – izjavio je da ću biti njegova buduća žena. S dobro osmišljenim planom na umu, naše početne interakcije bile su divne, počevši s ležernim izlascima i organski se razvijajući u značajnu povezanost koju dijelimo danas. Glumica je istaknula pozitivne osobine svog supruga, navodeći da su njegov šarm i plemenitost njegovi najveći aduti. Poznat je po svojoj duhovitosti i muževnosti, ali iznad svega, on je istinski dobra osoba. Branka i Gaga važe za par s besprijekornim brakom, no malo tko je svjestan da su se zapravo vjenčali pod pritiskom. Branka je osobno oduvijek maštala o tome da ostane neudana jer je ta institucija za nju imala negativne konotacije. Međutim, na kraju je odustala od svojih uvjerenja. U početku nisu imali namjeru da imaju svadbu, ali su poklekli pred zahtjevima roditelja. Na odluku o ovom koraku prvenstveno je utjecala njihova kći Anđela, a Branka je uvjerena da bi i danas bili zajedno, bez obzira na dokumentaciju. Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi